Filtrează după vârstăFiltrează după prețFiltrează după gen
Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăți din magazinul nostru. Apasă aici pentru abonare la newsletter și vei primi in fiecare lună, pe email, ultimele apariții din magazinul nostru.

Pastram legatura

Urmărește pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu ultimele promoții plus multe alte surprize.

Jucarii de calatorit

Atentie! Piranha! Janod (J02803)
Poze alternative
  • Atentie! Piranha! Janod (J02803)
Atentie! Piranha! Janod (J02803)
Unul din jucatori amesteca cartile si apoi pe rand le imparte celorlalti jucatori. Dupa ce au fost impartite toate cartile jucatorii verifica daca pot forma perechi si le aseaza in fata lor. Fiecare carte are un desen cu o jumatate de peste (cap sau coada), iar pentru a forma o pereche trebuie gasite capul si coada care se potrivesc.
Dupa ce toti jucatorii si-au format perechile incepe jocul. Se joaca in sensul acelor de ceasornic. Incepe jucatorul care a impartit cartile. El tine cartile sale in mana, cu desenul spre el, sub forma unui eventai, pentru ca adversarul sa-si aleaga o carte. Adversarul alege cartea si verifica daca poate forma o pereche. Daca se potriveste cartea aleasa cu una din cartile sale formeaza perechea si o aseaza in fata sa, daca nu se potriveste pastreaza cartea si este randul sau sa tina cartile sub forma de evantai pentru ca celalalt jucator sa aleaga o carte. Jucatorul care are cartea cu pestele intreg trebuie sa faca tot ce poate pentru a o trece la adversar.
Finalul jocului: jocul se termina atunci cand jucatorii au reusit sa formeze toate perechile. Jucatorul care are cartea cu pestele intreg a pierdut.
Cod Articol:
J02803
Vârsta:
4+
Potrivit pentru:
baietifete
Preț:40.0025 ,00 leiAdaugă în cos

Produse similare