Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăți din magazinul nostru. Apasă aici pentru abonare la newsletter și vei primi in fiecare lună, pe email, ultimele apariții din magazinul nostru.

Pastram legatura

Urmărește pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu ultimele promoții plus multe alte surprize.

Jucarii educationale

Codul secret 13+4 Haba (H4959)
Poze alternative
  • Codul secret 13+4 Haba (H4959)
  • Codul secret 13+4 Haba (H4959)
Codul secret 13+4 Haba (H4959)
De luni de zile agentii se pregatesc pentru aceasta seara. In aceasta seara incepe misiunea secreta “Amun Re”. Echipa, formata din 4 agenti secreti isteti, intra in muzeu si, datorita calculelor lor precise, reusesc sa sparga codurile de securitate. Fie ca e vorba de adunari si scaderi, fie ca e vorba de inmultiri si impartiri, numerele de pe zaruri trebuie combinate astfel incat sa coincida cu numerele din coduri. Cine va fi primul care va trece de barierele cu laser pentru a pune mana pe pretioasa masca a lui “Amun Re”?

Desfasurarea jocului:.Arunca cele 6 zaruri. Priveste numerele de pe zaruri si numarul de cod afisat pe prima piesa din fata jucatorului.
Apare acest numar pe unul dintre zaruri? Perfect! Ai dezactivat aceasta bariera.
Niciunul dintre zaruri nu arata numarul? Atunci trebuie sa calculezi codul.
Poti combina oricate dintre zaruri pentru a calcula numarul de cod, prin adunare, scadere, inmultire sau impartire.
Ai ajuns la un rezultat care este numarul de cod? Atunci ai dezactivat bariera. Acum poti trece de bariera cu laser. Muta agentul tau dincolo de bariera. Insa, randul tau nu s-a terminat.Da zarul/zarurile pe care le-ai folosit urmatorului jucator. Arunca din nou numai zarurile care ti-au ramas tie si incearca sa treci si de urmatoarea bariera in acelasi mod. Continua tot asa pana cand ramai fara zaruri sau pana cand ajungi la un cod pe care nu poti sa-l spargi. Este randul unui alt jucator.
Cine reuseste sa sparga ultimul cod cu numarul 20, va lua pretioasa masca a lui Amun Re si va castiga jocul ca cel mai bun agent al matematicii.

Cod Articol:
H4959/H5855
Vârsta:
8+
Potrivit pentru:
baietifete
Preț:80.0055 ,00 leiAdaugă în cos

Produse similare