Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăți din magazinul nostru. Apasă aici pentru abonare la newsletter și vei primi in fiecare lună, pe email, ultimele apariții din magazinul nostru.

Pastram legatura

Urmărește pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu ultimele promoții plus multe alte surprize.

Sparks

Aveti dreptate. Culorile sunt diferite.

Noi nu ne petrecem o gramada de timp gandindu-ne cum ar trebui sa fie lucrurile perfecte, ce ar trebui sa se intample in lume sau cum ar trebui sa se petreaca lucrurile asa incat totul sa fie perfect pentru noi.

In loc sa facem asta, noi ne gandim cum am putea sa ne jucam astfel incat sa invatam cate ceva: la ce ne-ar folosi o piramida? sau in cat timp ar putea un copil sa invete alfabetul? sau doar cum am putea sa aplicam cat mai bine motto-ul nostru FUN + Mental = Fundamental!

Activitatea noastra este inspirata zi de zi de catre cei din jurul nostru, de copii nostrii, de micii nostrii prieteni de la gradinita sau bebelusii care ganguresc atunci cand ne viziteaza impreuna cu parintii lor.

Procesul pe care-l urmam in alegerea portofoliului are un flux simplu: invata-creeaza si distreaza-te.
Incercam in fiecare zi sa facem viata copiilor mai frumoasa, iar a parintilor mai linistita.

La urma urmei, misiunea noastra este sa devenim mai mult decit cea mai mare companie de jucarii! Noi vrem sa reprezentam vocea copiilor, care spune: e ok sa fii curios, e ok sa fii zgomotos, e ok sa fii fericit, e ok sa fii generos, e ok sa-ti fie frica, e ok sa fii salbatic, e ok sa fii serios, e ok sa fii savant, e ok sa fii foarte precis, e ok sa fii tu insuti si intotdeauna nu uita : zambeste, zambetul tau va aduce zambete pe fetele altora.

Echipa Sparks