Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăți din magazinul nostru. Apasă aici pentru abonare la newsletter și vei primi in fiecare lună, pe email, ultimele apariții din magazinul nostru.

Pastram legatura

Urmărește pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu ultimele promoții plus multe alte surprize.

Plata si livrarea

Produsele sunt facturate la preturile in vigoare la data transmiterii comenzii. Preturile afisate includ TVA, dar nu includ transportul de la furnizor catre beneficiar. In conditii obiective, furnizorul poate modifica preturile fara o notificare prealabila, insa nu pentru comenzile aflate in procesare, ci doar pentru noile comenzi.  

Modalitatile de plata

  • Plata prin transfer bancar sau depunere in contul indicat pe factura.
  • Plata ramburs in momentul primirii coletului.
Produsele facturate raman in proprietatea furnizorului pana la achitarea integrala a contravalorii acestora. In cazul intarzierii cu mai mult de 7 zile de la termenele de plata convenite, furnizorul poate suspenda livrarile pana la incadrarea platilor in graficul prestabilit. 

Transportul

Transportul se face la locatia indicata de catre beneficiar, doar in conditia in care adresa de livrare este situata pe teritoriul Romaniei si este accesibila. 
Transportul se face prin curierat rapid, in functie de optiunea beneficiarului. Costul transportului va fi indicat la finalizarea comenzii si va fi suportat de catre beneficiar. 

Termenele de livrare

Termenele uzuale de livrare de la primirea comenzii sau a confirmarii platii, in cazul optarii pentru modalitatea de plata prin transfer sau depunere in cont bancar, sunt:
  • 10 zile maximum pentru produsele aflate pe stoc si livrate prin curierat rapid.