Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăți din magazinul nostru. Apasă aici pentru abonare la newsletter și vei primi in fiecare lună, pe email, ultimele apariții din magazinul nostru.

Pastram legatura

Urmărește pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu ultimele promoții plus multe alte surprize.

Termeni si Conditii

Termeni generali

Produsele  prezentate pe acest site pot fi subiectul actelor de vanzare-cumparare intre magazinul online sparks.com.ro administrat de compania SC DMD Fundamental - denumit in continuare furnizor si clientul on-line denumit in continuare beneficiar. Comanda on-line efectuata de catre beneficiar furnizorului implica acceptarea in totalitate a prezentelor conditii si are valoare contractuala. Imaginile prezentate pe site au valoare informativa si nu contractuala. Culorile si detaliile produselor pot varia.

Comanda

Pentru a comanda unul sau mai multe produse este obligatorie completarea formularului de comanda on-line, acceptarea termenilor si conditiilor existente pe site-ul sparks.com.ro. 

Comenzilor telefonice, trebuie insotite ulterior, obligatoriu, de respectarea conditiilor mai sus amintite, acest lucru se face prin completarea ulterioara a formularului de comenzi on-line.

Pretul si modalitatile de plata

Produsele sunt facturate la preturile in vigoare la data transmiterii comenzii. Preturile afisate includ TVA, dar nu includ transportul de la furnizor catre beneficiar. In conditii obiective, furnizorul poate modifica preturile fara o notificare prealabila, insa nu pentru comenzile aflate in procesare, ci doar pentru noile comenzi. 

Modalitatile de plata

Plata prin transfer bancar sau depunere in contul indicat pe factura proforma. Marfa se va livra dupa ce s-a efectuat transferul bancar. Odata cu marfa se va emite si o factura fiscala aferenta comenzii online. Produsele facturate raman in proprietatea furnizorului pana la achitarea integrala a contravalorii acestora. 

Plata ramburs in momentul primirii coletului. 

Transportul

Transportul se face la locatia indicata de catre beneficiar, doar in conditia in care adresa de livrare este situata pe teritoriul Romaniei si este accesibila.                                   

Transportul se face prin curierat rapid.

Costul transportului va fi 20 RON (TVA inclus).

Costul transportului va fi suportat de catre beneficiar si va aparea explicit pe factura.

Costul transportului se poate schimba, dar nu pentru comenzile aflate in procesare, ci doar pentru comenzile noi.

Termenele de livrare

Termenele uzuale de livrare de la primirea comenzii sau a confirmarii platii in cazul optarii pentru modalitatea de plata prin depunere in cont bancar, sunt:

1-5 zile pentru produsele aflate in stoc si livrate prin curierat rapid;

30-45 zile pentru produsele care nu sunt pe stoc si necesita, din partea furnizorului, comanda sulimentara.

Receptia produselor

Receptia se face de catre beneficiarul comenzii sau de persoana specificata la adresa de livrare. Beneficiarul este obligat sa completeze sau sa semneze, acolo unde este cazul, toate actele ce insotesc produsele: documentele cuierului, procese verbale de predare-primire, facturi fiscale sau avize de insotire a marfii sau oricare alte acte ce sunt necesare si insotesc furnizarea produselor. Orice neconformitate trebuie sesizata la momentul receptiei si notificata in procesul verbal de predare-primire.

Reclamatii si/sau Neconformitati

Orice reclamatie la adresa produselor furnizate se face in scris, de catre beneficiar catre furnizor, in termen de 5 zile de la receptie. Beneficiarul se obliga sa transmita reclamatiile scrise prin mijloace ce asigura posibilitatea confirmarii primirii. Furnizorul este obligat sa raspunda la acestea in termen de maxim 15 zile de la data primirii lor. Reclamatiile privind deteriorarea produselor in timpul depozitarii acestora la sediul beneficiarului, datorita conditiilor inproprii de depozitare sau a manipularii gresite de personalul beneficiarului, sunt considerate nefondate, caz in care furnizorul nu este obligat sa raspunda. In cazul livrarii altor produse decat cele comandate sau a livrarii unor produse cu defectiuni iremediabile, vicii de conformitate, furnizorul este obligat sa le inlocuiasca intr-un interval de 15 - 30 zile de la data constatarii acestora, fara alte obligatii suplimentare din partea sa sau sa returneze suma de bani aferenta acestor produse.

Garantia produselor

Produsele furnizate au garantie de 2 ani in cazul unei utilizari corecte. Sunt exceptate de la garantie consumabilele sau piesele de uzura. Sunt de asemenea excluse de la garantie uzurile sau defectiunile aparute datorita utilizarii ori manipularii necorespunzatoare a produselor sau a nerespectarii conditiilor specificate in certificatul de garantie si instructiunile de folosire. Pentru a putea beneficia de garantie, beneficiarul trebuie sa ofere furnizorului toate informatiile solicitate de acesta. La inlocuirea pieselor sau a produsului cu defect de fabricatie este obligatoriu completarea unui proces verbal de inlocuire sau reparatie. 

Securitatea produselor

Produsele furnizate corespund normelor de securitate europene in vigoare, sunt concepute pentru a fi utilizate de catre copii sub stricta supraveghere a cel putin a unui adult. Acesta este obligat sa ia la cunostinta cerintele specifice de folosire a produselor. Beneficiarul raspunde in totalitate de exploatarea corespunzatoare a produselor. Beneficiarul este obligat sa atentioneze furnizorul in scris in cazul in care observa ca la receptia produselor s-au deteriorat ori s-au omis instructiunile de folosire a produselor.

Proprietatea asupra produselor

Produsele facturate nu intra in proprietatea definitiva a beneficiarului decat dupa ce acesta achita integral contravaloarea lor. 

Litigii

Eventualele litigii intre parti vor fi solutionate pe cale amiabila. In caz contrar, solutionarea acestora va fi de competenta instantelor abilitate din raza de domiciliu a furnizorului. 

Dispozitii finale

Orice modificari, fata de termenii prestabiliti, survenite in timpul derularii obligatiilor contractuale, se vor efectua de comun acord intre beneficiar si furnizor, in scris, prin acte aditionale semnate si stampilate de ambele parti. De asemenea, orice comunicari se fac in scris si se transmit prin mijloace ce asigura confirmarea primirii.

Contact

DMD Fundamental SRL

Timisoara; cod postal 300186

E-mail: office@dmdltd.ro

Telefon: 0256 224 414 

Returul produselor

Inainte de a face o comanda, parcurgeti cu atentie toate informatiile si imaginile ce insotesc produsul dorit pentru a va face o imagine clara si completa, si verificati daca produsul corespunde necesitatilor dvs, verificati pretul produsului si conditiile de livrare asa incit toate datele sa corespunda cerintelor dvs din toate punctele de vedere. Daca totusi detaliile furnizate nu va sunt suficiente, scrieti-ne la office@dmdltd.ro sau telefonati-ne la numerul afisate in pagina de contact. Va stam la dispozitie cu orice alte informatii pe care le solicitati. 

Produsele achizitionate la distanta

Daca produsul comandat prezinta defecte de fabricatie, conform O.G. 130/2000, puteti solicita inlocuirea acestuia sau returnarea contravalorii lui in termen de 10 zile lucratoare de la primire. Returnarea produsului o veti putea face dupa ce ne instiintati in scris despre intentia dvs. la adresa office@dmdltd.ro.

S.C. DMD Fundamental Srl va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte (inclusiv ambalaj) si nu prezinta semne de uzura, lovituri, modificari fizice, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. In cazul pantofilor, produsul se poate returna numai daca acestia nu au fost purtati.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala beneficiarului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut si expedierea. 

Confidentialitate

Sparks.com.ro garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre sparks.com.ro pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, eventualele promotii etc. numai cu acordul prealabil al clientului.

Sparks.com.ro nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dvs. de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde si nu ofera catre terti adresele de e-mail obtinute prin intermediul site-ului www.sparks.com.ro. De asemenea, sparks.com.ro nu divulga datele dvs. personale altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dvs. explicit in acest sens.

Datele dvs. personale vor putea fi transmise numai autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor verificari legale, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.