Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăți din magazinul nostru. Apasă aici pentru abonare la newsletter și vei primi in fiecare lună, pe email, ultimele apariții din magazinul nostru.

Pastram legatura

Urmărește pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu ultimele promoții plus multe alte surprize.

Jucarii educationale

Aventura inmultirii (H303717)
Nou
Poze alternative
  • Aventura inmultirii (H303717)
  • Aventura inmultirii (H303717)
Aventura inmultirii (H303717)
Un joc captivant de înmulțire pentru 1 până la 4 jucători de peste 7 ani.
Se zice că adânc în jungla impenetrabilă se află un oraș legendar de aur. Mulți temerari au încercat să ajungă la bogățiile ascunse în turnurile orașului, dar toți au trebuit să renunțe dezamăgiți. Aproape ați reușit să terminați expediția! Dar mai trebuie să treceți peste un obstacol: intrarea în oraș este blocată și doar dacă veți rezolva anumite sarcini puteți reuși. Doar dacă veți reuși să rezolvați ghicitorile cu ajutorul înmulțirii și puneți destule pietre înapoi în perete, vi se va deschide poarta către comori.

Conținutul jocului:
1 perete cu ghicitori (planul mare de joc), 1 traseu (planul mic de joc), 100 de cartonașe mozaic, 23 de cărți de joc, 1 clepsidră, 4 temerari / figurine, 1 set de instrucțiuni de joc.
Înaintea primului joc
Scoateți cele 100 de cartonașe de mozaic cu grijă din tablourile livrate. Tablourile pot fi apoi date la o parte.
Pregătirea jocului pentru toate variantele de joc
Așezați planul mare de joc (peretele cu ghicitori) desfăcut în mijlocul mesei.
Amestecați cele 100 de cartonașe mozaic și puneți-le cu partea deschisă la culoare în sus. Nu contează ordinea, dar toate cifrele trebuie puse în aceeași direcție de citire.
Luați oricare cartonaș din peretele cu ghicitori și puneți-l cu partea deschisă la culoare în sus pe pânza de păianjen din colțul de jos dreapta, astfel încât să se creeze o gaură în perete.
În funcție de varianta de joc veți avea nevoie de culoarul pentru cursă, figurinele de joc, cărțile de joc și clepsidra.
Cod Articol:
H303717
Dimensiuni:
37 x 27 x 5,5 cm; 898 gr
Vârsta:
7+
Potrivit pentru:
baietifete
Preț:100.0070 ,00 leiAdaugă în cos

Produse similare